Tilbud

Performance Shorts - Bland selv (2 stk.)

Spar 25%

2 stk. Performance shorts i lyse grå eller navy. Det stilrene look kan nemlig kombineres i det uendelige, så du aldrig behøver have tøjkrise igen, hverken til fest eller hverdag. Og det bedste af det hele er, at du kan se knivskarp ud, samtidig med at dine shorts er behagelige at have på. Shorts er produceret af 4% Elastane(stræk), 20% Viscose og 76% Polyester hvilket er med til at skabe den perfekte kombination

Læs mere
Varenummer: 5713775636675
449,00 kr 598,00 kr

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Performance Shorts – 2 stk

2 stk. Performance shorts i lysegrå eller navy. Det stilrene look kan nemlig kombineres i det uendelige, så du aldrig behøver have tøjkrise igen, hverken til fest eller hverdag. Og det bedste af det hele er, at du kan se knivskarp ud, samtidig med at dine shorts er behagelige at have på.

Shortsene er produceret af 4% Elastane(stræk), 20% Viscose og 76% Polyester hvilket er med til at skabe den perfekte kombination. Performance shorts er fra Only and Sons og du kan derfor forvente en topkvalitet. Vi har 101 dages retur på alle vores produkter som er din garanti for at være 110% tilfreds med dit køb.

Suveræn komfort og funktionalitet til alle situationer

Når du skal ud og være moderne til sommer, så er shorts det helt rette valg. Men hvis du for alvor skal kunne føre dig frem i dit stilede tøj, så skal dit tøj være funktionelt og give dig god bevægelighed. Særligt om sommeren er det vigtigt, at du har god mulighed for at være aktiv og deltage i forskellige events, hvorfor dit tøj naturligvis skal være funktionelt til alle behov.

Heldigvis får du med performance shorts et par shorts, der giver dig suveræn bevægelighed og funktionalitet, så du kan nyde sommeren fuldt ud. Endnu bedre så får du her på siden mulighed for frit at kombinere to modeller til en solid pris, så du har fundamentet klar til sommeren eller din næste ferie.

Slutteligt så har performance shorts en komfort i særklasse, hvilket gør shortsene til en sand fornøjelse at have på i varmen.

Moderne styles og stærk kvalitet

Udover en god bevægefrihed og funktionalitet, så får du med dine performance shorts også et design, der vil få din stil til at skinne. Modellerne her på siden er nemlig alle lavet i trendy og elegante styles, så dit look kan nå til helt nye højder.

Er det vigtigt for dig, at du ligner en ægte trendsætter til sommer – og vil du stolt kunne vise dine outfits frem – så kan du derfor roligt gøre dit næste køb af shorts her på siden. Du får naturligvis fri mulighed for at blande dine to shorts, som du har lyst til, så det er nemt og ligetil for dig at få lige netop den stil, du jagter. Ligeledes så holdes prisen helt i bund uagtet af dine valg, så du kan få dine nye stilede shorts til et prisleje, der altid bringer et smil på læben.

 

Størrelsesguide
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Performance Shorts - Bland selv (2 stk.)