Performance Jeans - Denim Grå

Performance Jeans - Denim Grå  er produceret i 74% bomuld, 25% polyester og 1% elastane hvilket er med til at give den velkendte og behagelige komfort som er en fællestræk på alle produkterne i vores performance collection.

Læs mere
Varenummer: 5713743439901
299,00 kr

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Performance Jeans - denimgrå

Smidige, fleksible, bløde og stretchy… Ja, kært barn har mange navne. Et par Performance Jeans leverer varen på alle fronter. Vores kollektion er præget af høj elasticitet, et funktionelt design og klassiske farver. Denne udgave er i denimgrå, og det er en meget anvendelig farve på jeans, da det kan kombineres med mange forskellige farver - og samtidigt må man kreditere den grå farve for at være ret så praktisk. De er lavet med knapper istedet for lynlås.
 
Er du på jagt efter et par klassiske grå jeans med et grunge-præg og et konstrueret slid, der giver et råt look? Vores Performance Jeans er de perfekte hverdagsjeans - uden undtagelser. 
Kombiner dine jeans med et par enkle lædersko eller et par sneakers og en sweater for et hverdagspræget look til en date, en arbejdsdag eller en lørdag med praktisk arbejde. Vores Performance Jeans er fra det danske tøjmærke Only&Sons.

Smidige, slimfit og stonewashed

Alle vores Performance Jeans har et tilnærmet slimfit men uden at stramme eller at være trange. Bukserne indeholder 1% elastan - og det er et materiale, som har en ekstremt høj elasticitet - deraf navnet. Det er med til at gøre vores Performance Jeans smidige og behagelige at have på over rigtig lang tid. 
 
Sørg for at tage vare på dine Performance Jeans ved at vaske dem på lave varmegrader - helt ned på 30 grader. Bukserne skal vaskes med vrangen ud for at bevare farven længst muligt. Den grå farve er helt klassisk, dog har de et tvist, da de er såkaldte ‘stone-washed-jeans’, som var en teknik, man anvendte i 80’erne for at give jeans et helt særligt look. Vores jeans er både grungy og cool uden at være tidsbestemte. 

Jeans, der giver (sig) lidt ekstra

Mon ikke du har fundet et nyt par yndlingsjeans? Vi gør en stor ting ud af at gøre det lettere for dig at klæde dig pænt, klassisk og enkelt i en fart. Hop i vores Performance Jeans, og angrib dagen. Måske har du hæftet dig ved navnet ‘Performance Jeans’? Vi giver vores bukser netop dette tilnavn, fordi bukserne skal kunne yde noget - de skal kunne slides, bruges, spildes på og bevæges - alt sammen for at kunne indgå som en naturlig del af din hverdag.
Størrelsesguide
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Performance Jeans - Denim Grå