bland selv (4 stk. V-neck muscle T-shirt)I denne pakke får du 4 stk. af vores populære Muscle v-neck t-shirt. Bland selv hvilke farver du vil have - du kan vælge imellem hvid og sort.Læs mere
499,00 kr

På lager

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Denne t-shirt har en tætsiddende pasform og har et design, der gør at den sidder til på lige præcis de steder man gerne vil fremhæve, hvis man har en meget trænet overkrop - henover brystet og i ærmegabet. Med denne t-shirt på kan du stolt vise, at de mange timer du har brugt i fitnesscenteret ikke har været forgæves. 

Denne model har v-hals, der gør den meget anvendelig til at have på under en tykkere trøje, idet man ikke kan se t-shirten i halsudskæringen. Mange vil gerne have en tyndere trøje eller t-shirt under, når de tager fx en tykkere crewneck trøje på, og her er denne helt uundværlig i skabet. V-halsen på denne model går ikke så langt ned på brystet, så du stadigvæk føler at dit bryst er dækket til - lidt ligesom en almindelig basis t-shirt med crewneck. 

Vi har valgt at lave en pakke med de to klassiske og helt uundværlige farver, når det kommer til t-shirts: sort og hvid, så man nemt og billigt kan få et lager hjem til garderoben. Køb 4 stk. hjem med denne pakke - så skal du aldrig vente på at din t-shirt bliver vasket.

  • Materiale: 100% bomuld
  • Kvalitet: 240 g/m2
  • Denne T-shirt har OEKO-TEXⓇ certifikat

 

HVILKEN STØRRELSE SKAL JEG VÆLGE?

Produktet er normalt i størrelsen. Vi anbefaler derfor, at du tager den størrelse du normalt ville vælge i t-shirts.
Modellen er 182 cm høj, vejer 80 kg og er iført en large.

Størrelsesguide:
Small: (L) 73 x (B) 48 cm
Medium: (L) 75 x (B) 50 cm
Large: (L) 77 x (B) 54 cm
X-large: (L) 79 x (B) 57 cm
XXL: (L) 81 x (B) 60 cm

 

101 dages fuld retur på alle vores produkter (100% tilfredshed eller pengene retur)
Kundeservice fra 09.00-21.00 alle ugens syv dage på tlf. 70 70 72 17

Størrelsesguide
Størrelse
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: bland selv (4 stk. V-neck muscle T-shirt)